Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Extravagantná Ďurianová na Sexe v meste: Aha, aká som pávica!

Marianna Ďurianová ako pávica. Zobraziť galériu (9)
Marianna Ďurianová ako pávica.

BRATISLAVA – Poriadne sa vyfintila! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (32) vie, ako na seba upozorniť. Na včerajšej premiére filmu Sex v meste 2 patrila medzi dámy, ktoré zaujali svojím extravagantným outfitom.

Známa blondínka Marianna Ďurianová si včera nedala ujsť premiéru známeho amerického filmu Sex v meste 2, ktorá sa konala v novom nákupnom centre v Bratislave. Pri tejto príležitosti sa plavovláska naozaj vyfintila. Navliekla na seba extravagantné šaty, v ktorých sa promenádovala ako pávica.

Operenca však nepripomínala kvôli tomu, že by bola namyslená, ale preto, že jej outfit bol ladený do zvieracej tematiky a mal zaujímavú páviu potlač. Moderátorka v ňom pôsobila veľmi sebavedomo. „Veľmi dobre sa cítim v oblečení, ktoré vystihuje moju podstatu. Páčia sa mi farebné veci, ktoré sú elegantne pohodlné. Samozrejme, mám rada aj trendové záležitosti a sledujem módu. Napríklad ma veľmi teší, že je v kurze námornícka móda. V nej sa cítim veľmi príjemne,“ prezradila topkám Ďurianová.

Okrem Marianny si premiéru nedali ujsť ani ďalšie známe osobnosti nášho šoubiznisu. Prišli napríklad moderátorka Erika Barkolová, manželka ministra financií Jána Počiatka Ivana, Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová, moderátorka Iveta Malachovská, spevák Tomáš Bezdeda, moderátor Braňo Bruno Ciberej a iní.

Čo ešte Marianna Ďurianová prezradila? Kliknite SEM!

Pozrite si našu GALÉRIU!

Sledujte TOPKY TV: Ďurianová o extravagantnom ouftite a o tom, na ktorú zo štvorice hlavných predstaviteliek filmu Sex v meste 2 sa podobá!



Ďurianová ako pávica


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu