Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Za rok zamenili 10 manželiek

BRATISLAVA - Obľúbená markizácka reality show Zámena manželiek má za sebou prvý rok. Odvysielaných bolo dovedna 10 výmen gazdín, pričom diváci mohli nahliadnuť do dvadsiatky domácností. Ako sa dvojtýždňový pobyt cudzej ženy odrazil na živote rodiny po návrate pravej domácej panej, na to sa tvorcovia úspešného programu pozreli s odstupom jedného roka.

"V niektorých rodinách sa zmenilo naozaj veľa, čo nás prekvapilo. Rodiny, ktoré sa trápili s nezamestnanosťou, majú prácu. Mnohí začali podnikať a u všetkých získalo manželstvo nový rozmer," hovorí dramaturgička reality show Gabriela Drobová.

Najväčší ohlas zaznamenala výmena v rodinách Bacigovcov a Sendreiovcov. Eva Bacigová sa dostala do rodiny Rómov, s čím najprv vôbec nesúhlasila. Za dva týždne ju však naučili to, čo predtým nikdy nepoznala - vychutnávať si život a zabávať sa. Šťastne sa skončili aj príbehy ostatných výmen. Hoci sa tvorcovia spočiatku obávali, či sa nový formát ujme na našom trhu, dnes si môžu spokojne vydýchnuť, veď reláciu si pozrie takmer milión divákov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu