Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tehotná Claudia Schiffer sa vyzliekla: Nahá pózovala s bruškom!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (8)
Claudia Schiffer

BERLÍN - Nemecká modelka Claudia Schiffer, ktorá je vo vysokom štádiu tehotenstva, sa nechala nafotiť nahá na titulnú stranu júnového čísla nemeckej verzie magazínu Vogue. Krásku, ktorá by mala svoje tretie dieťa porodiť v máji, zvečnil módny dizajnér a fotograf Karl Lagerfeld.

"Nie je tu veľa žien, ktoré by boli tak často fotografované ako je Claudia. Nikdy sa však neobjavila v tak odlišnej polohe ako teraz," povedala Christiane Arp z Vogue. "Je dôležité ukázať, aká krásna je ženskosť," dodala.

Schiffer sa na obálke prestížneho magazínu po prvý raz objavila približne pred 20 rokmi, odvtedy ešte jedenásťkrát. V minulosti sa nechala nahá v siedmom mesiaci nafotiť napríklad hollywoodska herečka Demi Moore, vo vysokom štádiu tehotenstva pózovala aj talianska herečka Monica Bellucci pre magazín Vanity Fair.

Tridsaťdeväťročná Schiffer bola v minulosti zasnúbená s mágom Davidom Copperfieldom, 25. mája roku 2002 sa však nakoniec vydala za britského filmára Matthewa de Vere Drummonda, známeho ako Matthew Vaughn. Dvojica má už spolu dve deti - sedemročného syna Caspara Matthewa de Vere Drummond a o rok mladšie dievčatko Clementine de Vere Drummond.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu