Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Claudii Schiffer ťahá na štyridsať, ale... Je z nej Modelka roka!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (8)
Claudia Schiffer

LONDÝN - Modelkou roka sa na udeľovaní Elle Style Awards stala Claudia Schiffer. Naomi Campbell si odniesla špeciálne ocenenie za 25-ročnú kariéru a prácu patrónky organizácie na podporu bezpečného tehotenstva The White Ribbon Alliance (WRA).

Kylie Minogue odovzdala cenu Televízna hviezda svojej sestre, speváčke a porotkyni súťaží The X Factor a Australia's Got Talent, Dannii Minogue. Štýlovou ženou roka podľa Elle je hviezda upírskej filmovej ságy Twilight (2008, 2009) Kristen Stewart. Herec a hudobník Jared Leto odovzdal cenu Editor's Choice moderátorke a modelke Alexe Chung. "Alexa Chung je neuveriteľne populárna, pretože vždy vyzerá tak okúzľujúco a myslím, že je skutočnou vodkyňou v štýle," vyhlásila šéfredaktorka britskej edície magazínu Elle Lorraine Candy. Ikonami štýlu sú Mary-Kate a Ashley Olsen.

Herecké ceny si prevzali Carey Mulligan a Colin Firth, ktorí triumfovali aj v nedeľu na udeľovaní cien Britskej filmovej a televíznej akadémie BAFTA. Carey Mulligan prezradila, že sa ešte nespamätala z osláv víťazstva na BAFTA, ktoré dlho oslavovala. Cenu za prelomový talent získal herec Nicholas Hoult, hviezda seriálu Skins (2007) a filmu A Single Man (2009). Hudobné ocenenie udelili formácii Florence and the Machine, na ktorej čele je hudobníčka Florence Welch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu