Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Modrovského tajomstvo: Skrýval ho 26 rokov!

Peter Modrovský Zobraziť galériu (5)
Peter Modrovský

BRATISLAVA – Prekvapil nás! Tanečník Peter Modrovský (26) pre topky.sk odkryl zaujímavý fakt zo svojho detstva. Čo ste o účastníkovi Let´s Dance s najväčšou pravdepodobnosťou nevedeli?

Partner moderátorky Adely Banášovej, Peter Modrovský, nedávno ukázal v Let´s Dance fotografie zo svojho detstva. Pri pohľade na ne však zostali mnohí prekvapení. Nevyzeral na nich ako chlapec. Mama ho obliekala a česala ako malú slečnu. A dokonca sa ňou tanečník aj na chvíľu stal. „Ako batoľa som hral vo filme dievča... Zuzku,“ prezradil svoje tajomstvo z detstva Modrovský.

Po rokoch mu filmovú rolu pripomenula partnerka. „Ten film som dostal od Adelky k narodeninám. Dlho som ho nevidel. Volalo sa to Dekanský termín. Je to v archíve STV. Miro Noga bol môj otec a ja som bol v perinke,“ prezradil Peter o svojom hereckom debute, za ktorý dostal slušné peniaze. „Dali mi honorár 1 500 korún. Vtedy, 26 rokov dozadu, to bolo viac ako mesačný plat,“ pochválil sa Modrovský. 

Ako ďalej v súvislosti so svojou filmovou úlohou prezradil, netuší, prečo obsadili práve jeho. „Neviem presne. Viem, že nejaký konkurz bol. Potom som sa im tam priplietol ja. Chceli dievča, ale nakoniec im to bolo jedno. Obliekli ma do ružového. Ale keď ma prebaľovali, tak mi museli „oné“ schovávať,“ dodal s úsmevom Modrovský, ktorý tak mohol namiesto tanečného parketu drať divadelné pódiá.

Sledujte TOPKY TV: Modrovský o svojej dievčenskej úlohe a o žiarlivosti na Adelu.

VIDEO (so súhlasom STV): Ukážka z filmu Dekanský termín, kde si Modrovský zahral ako dieťa postavu Zuzky.



Dekansky termin 2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu