Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Modrovskému praskli nervy: Nakričal na Pociskovú!

Nela Pocisková a Peter Modrovský Zobraziť galériu (3)
Nela Pocisková a Peter Modrovský

BRATISLAVA – Má z neho strach! Muzikálová herečka Nela Pocisková (19) prezradila pre TOPKY TV, že ju pred prvým vystúpením v tanečnej šou sužovala obrovská tréma. Tú ešte umocnila skutočnosť, že sa zľakla svojho tanečného partnera Petra Modrovského (27), ktorý na ňu pred priamym prenosom nakričal.

Nela Pocisková dostala v prvom kole Let´s Dance 4 spolu s Petrom Modrovským najlepšie známky od poroty. Ako sme sa však od mladej herečky dozvedeli, kvalitný tanečný výkon sprevádzal obrovský strach. „Tréma bola strašidelná. Napriek tomu, že bolo v tanci milión chýb, tak to nakoniec dopadlo celkom dobre,“ priznala.

V súvislosti s nedeľňajším vystúpením nám Nela ďalej prezradila, že aj pred samotným prenosom bola vystrašená. Kvôli svojmu tanečnému partnerovi. Peter Modrovský na ňu totiž počas nedeľňajšej skúšky nakričal. „Keď som prišla na generálku, tak som dostala absolútne okno. Peťo mi povedal, aby som mu nerobila nervy,“ priblížila priebeh udalostí Pocisková.

To, že Modrovskému praskli nervy, sa Nele nepáčilo. „Doteraz mi hovoril, že keď sa pomýlim, tak ma jednoducho zoberie a ideme ďalej. Ale veta, že nerob mi nervy... Ja som sa ho tak zľakla, že som mala absolútny stres,“ netajila Pocisková, ktorá zdôraznila, že niečo také jej Peter počas doterajších tréningov ešte nikdy nepovedal. „Bolo to naozaj divné. Ale potom sme si zavolali a vysvetlili si to,“ dodala mladá herečka.

Nela aj Peter toho majú v poslednej dobe kvôli tanečným prípravám naozaj veľa. A aj to môže byť dôvod tejto výmeny názorov. Ako zvláda stresy Nela Pocisková? Na čom „fičí“? To sa dozviete z nášho videa.

Sledujte TOPKY TV: Pocisková o strachu z Modrovského i o tom, odkiaľ berie energiu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu