Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rolins vs. Krainová: Kravami chce Simona tromfnúť Daru?!

Dara Rolins a Simona Krainová zariaďujú svoje hniezdočká. Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins a Simona Krainová zariaďujú svoje hniezdočká.

PRAHA – Zbláznili sa?! Kamarátky Dara Rolins (37) a Simona Krainová (37) sa obe venujú zariaďovaniu svojich hniezdočiek. Speváčka sa kvôli tomu vybrala do Číny, modelka zasa uprednostnila luxus z Dubaja. Oba výbery však majú háčik. Prvá alternatíva pôsobí dosť lacno, druhá vyzerá ako z kravína. Kto má vlastne lepší vkus?

Bývalé kamarátky sa pred časom opäť skamarátili. A obe majú naraz starosti spojené so zariaďovaním domácnosti. Dara Rolins s prerábkou domu a Simona zas s nedávno kúpeným bytom, ktorý predtým patril pop dive.

Ako sme už informovali, Dare sa český trh zdá obmedzený, preto vyrazila hľadať kúsky do nového hniezdočka do Číny. Tá je povestná lacnými výrobkami. Blondínka sa však rozhodla, že bude vyrábať vlastný nábytok, tak to snáď dopadne lepšie. Nedávno dokonca išla hľadať inšpiráciu do Talianska, ktoré je naopak povestné kvalitou a zmyslom pre luxus. „Bola som v Miláne omrknúť konkurenciu a už čoskoro uvediem do života moju vlastnú dizajnovú značku,“ tvrdí Rolins.

Oproti tomu si Krainová vybrala nábytok v Čechách, ale zato v predajni s drahými kúskami z Dubaja. „Pripravujeme realizáciu jej bytu na kľúč,“ pochválil sa denníku Aha! majiteľ predajne. Navyše prezradil, ktorý gauč bude onedlho modelke patriť. Jeho prevedenie je ale poriadne prekvapujúce! Luxusná kožená pohovka totiž vyzerá ako krava.

Čo vy na to? Ktorá blondínka bude mať podľa vás lepšie zariadenie? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom. 

FOTO: Takto vyzerá nový gauč Simony Krainovej.  

Rolins vs. Krainová: Kravami
Zobraziť galériu (11)
 
 
FOTO: Takúto okázalú pohovku si obzerala Dara Rolins v Číne.  
Rolins vs. Krainová: Kravami
Zobraziť galériu (11)

Viacej o Simone Krainovej sa dozviete TU.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu