Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dara Rolins sa utopí v luxuse: Ide podnikať!

Dara Rolins v čínskej interiérovej predajni. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins v čínskej interiérovej predajni.

ČÍNA – Dara Rolins (37) miluje drahé veci! A preto sa vybrala až do ďalekej Číny. Zháňala totiž vybavenie do svojho domu snov, no zdá sa, že tam chce aj zbohatnúť. Speváčka zrejme čoskoro rozbehne v najľudnatejšej krajine sveta vlastný biznis!

Dara Rolins a Matěj Homola žijú aj s dcérkou Laurou v provizórnom domčeku neďaleko Prahy. Speváčka však už myslí na zariaďovanie svojho nového domu snov. Aby v ňom mala všetko podľa svojich predstáv, neváhala precestovať tisíce kilometrov. „Nie všetko, čo som si vysnívala, je na našom trhu ľahko dostupné,“ prezradila nám Dara dôvod svojho výletu do ďalekej Číny.

Nešla tam však len nakupovať interiérové doplnky, ona s nimi chce dokonca podnikať! „S dlhoročnou kamarátkou sme vymysleli obchodný plán, ako situáciu na našom trhu zmeniť,“ povedala nám blondínka. Detaily však zatiaľ neprezrádza.

Isté však je, že sa do Číny vráti, aby zistila, či sa jej podnikateľský zámer naozaj uskutoční. Ako nám však tvrdila, už teraz verí, že jej to vyjde presne tak, ako si to predstavuje. Dokonca si už v Číne stihla kúpiť aj luxusné auto, ktorým sa vozí na rokovania. Ak teda bude mať aj v tejto oblasti úspech, pripíše si na svoje konto ďalšiu tučnú sumičku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu