Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Schudnutá kráska z Iron Mana: Zo sivej myšky hollywoodska diva!

Scarlett Johansson vytiahla ženské tromfy až na premiére Zobraziť galériu (11)
Scarlett Johansson vytiahla ženské tromfy až na premiére

LOS ANGELES – Trapas pred premiérou kompenzovala na výbornú! Hoci sa Scarlett Johansson (25) pred fotografmi ukázala najskôr v nevábnej sivej róbe, na červenom koberci to roztočila vo veľkom štýle. Na tieto štíhle krivky všetci čakali – herečka prevalcovala aj skúsenejšie hviezdy!

Konečne ukázala svoj skutočný sexepíl! Scarlett, ktorá v snímke Iron Man 2 stvárňuje poriadny kus ženského pôvabu, totiž na fotení pred premiérou vôbec neočarila. V priliehavých šatách s dĺžkou tesne pod kolená a s ležérne rozpustenou hrivou pripomínala doslova sivú myš. A čo bolo najhoršie – jej celkový imidž pôsobil navlas rovnakým dojmom, aký mala na sebe jej kolegyňa Gwyneth Paltrow!

Na oficiálne uvedenie spomínaného filmu do kín však plavovláska zvolila krátke biele šaty s prepracovanými volánmi. Nechala tak vyniknúť štíhlym nohám a vďaka vypnutým vlasom ukázala aj svoje krásne črty tváre. Zaujímavosťou je, že spolu s ňou sa do bielej už opäť zladila aj ostrieľaná Gwyneth. Tá dorazila v predĺženom saku v pánskom štýle a v elegantných šortkách. Na svoju mladšiu konkurenciu však v ten večer rozhodne nemala!

Ako sa Scarlett priznala v jednom z rozhovorov, o svoju rolu ruskej špiónky musela zabojovať. Tejto úlohy sa totiž pôvodne mala zhostiť britská herečka Emily Blunt, vzdala sa jej však kvôli nabitému programu. A aj keď Scarlett tak vysoko pôvodne nemierila, do akčného filmu sa chcela dostať za každú cenu: „Chcela som len byť súčasťou Iron Mana, tak som pátrala v komiksoch a prišla som s vlastnými nápadmi, ako postavu vyvinúť.“ Podotkla však, že krátko po dohode sa jej zmocnili nemalé obavy – hranie po boku takých hviezd, akými sú Samuel L. Jackson či Robert Downey Jr., v nej vzbudzovalo ozajstný rešpekt!



Viac o premiére Iron Mana 2 sa dozviete tu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu