Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Zvrhlá Scarlett Johansson: Chcem rozbehnúť bordel!

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (8)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Slávne osobnosti vedia pochytiť tie najzvláštnejšie ambície. Mladá hviezda upútavajúca pozornosť viac ako Paris Hilton zase boduje niečím novým. Tentokrát prezrádza svoju náklonnosť k najstaršiemu remeslu.

S úsmevom a bez hanby opisuje svoj veľký herecký sen: „Každý herec chce robiť western. Ja by som chcela rozbehnúť bordel, ako bordelmama alebo niečo podobné.“

„Pracujem s tým, čo mám. Je to len o tom, že ma ľudia budú chcieť vidieť v korzete. Tak by som to mohla uplatniť aj teraz,“ objasňuje svoje motívy pre stvárnenie kontroverznej role.

Na svoj ťažký životný údel trpiacej krásky sa teda nezabudla posťažovať ani teraz. A to aj napriek nedávnej osočujúcej reakcii jej kolegyne Evy Mendes (34). Ktovie, či sa Eva obuje aj do tohto výroku. Ten minulý ju totiž slušne rozzúril.

Scarlett (24) v minulosti pre magazín Harper’s Bazaar prezradila aj detaily svojho zasnúbenia s jej manželom Ryanom Reynoldsom (32): „Nebola som prekvapená, že sa to stalo. Ale každé dievča obdarené krásnym diamantovým prsteňom kričí rozkošou. Tvrdí, že tomu nevie uveriť, ale v skutočnosti samozrejme vie.“

Partner romanticky kľačiaci na kolene ju k slzám zrejme nedojal.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu