Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas Whitney Houston: Chrapčala ako starena... A tak ju vypískali!

Whitney Houston svojím vystúpením už opäť sklamala Zobraziť galériu (7)
Whitney Houston svojím vystúpením už opäť sklamala

LONDÝN – Úbohý výkon, aký nečakal naozaj nikto! S takým pocitom odchádzali rozčarovaní fanúšikovia z víkendového koncertu čokoládovej Whitney Houston (46). Tá sa totiž na javisku predstavila v poľutovaniahodnej forme – z hrdla sa jej drali len chrapľavé tóny a falošné melódie!

Obrovské sklamanie a otrasný hudobný zážitok! To všetko priniesla niekdajšia hviezda dvadsaťtisícovému davu v londýnskej O2 aréne, ktorá tentoraz nadšenými ováciami rozhodne neburácala. K potlesku sa uchýlili len tí najvernejší. Zvyšok návštevníkov neveriacky krútil hlavou a svoju nespokojnosť vyjadril jednoducho – hlasným pískaním!

Hoci Whitney pílila fanúšikom uši počas celého večera, klinec do rakvy svojej speváckej kariéry si vrazila najznámejším hitom I Will Always Love You. Z videozáznamu je totiž zrejmé, že skladba v jej podaní sa na originál ani trochu nepodobala. Ako podotkol užívateľ na internetovom portáli YouTube, speváčkino vystúpenie bolo také zlé, že ochrankári sa zo všetkých síl snažili, aby nikto z blízko stojaceho publika nič nenatáčal!

To, že speváčka nebola schopná vyspievať vysoké tóny, otvorene priznala už priamo počas hudobnej šou. Ako dôvod uviedla infekciu dýchacích ciest a technické problémy. Fanúšikovia jej však takéto fiasko tak skoro nezabudnú. V internetových diskusiách jej koncert popisujú ako „vyhodených 160 libier do vzduchu“ či „tragické babráctvo“. Zdá sa, že Whitney po nevydarenom turné bude musieť spevácku dráhu definitívne zavesiť na klinec!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu