Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Návrat Whitney Houston? Fiasko – už opäť šnupe kokaín!

Whitney Houston Zobraziť galériu (6)
Whitney Houston

LOS ANGELES – Drogová minulosť ju nakoniec predsa len dobehla! Whitney Houston (46), ktorá sa po rokoch v ústraní pokúsila vrátiť na výslnie hudobného neba, je opäť na začiatku. Jej skladby lepšie zaspievajú aj taiwanské deti... A aby toho nebolo málo, americká speváčka potajomky šnupe biely prášok!

Fanúšikov už zasa sklamala! Nie je nijakým tajomstvom, že návrat speváckej hviezdy do sveta hudby od samého začiatku sprevádzali faux-pas mamutích rozmerov. Rozpadnuté šaty v priamom prenose či katastrofálny spevácky výkon sú však ničím v porovnaní s jej najnovším škandálom. Whitney je znova na drogách!

Tieto šokujúce informácie sa objavili v novom čísle magazínu In Touch Weekly, ktorý sa opiera o výpoveď očitého svedka Marlona Davida. Ten čokoládovú speváčku pristihol „v akcii“ v jednom z losangelských hotelov ešte 10. marca. Podľa jeho slov sa Whitney pokúšala urobiť všetko veľmi nenápadne: „Videl som ju ako vytiahla plastovú krabičku, priložila si zošúľaný lístok k nosu a diskrétne si trochu šnupla z toho, čo mne rozhodne pripadalo ako kokaín.“ Ako však David dodal, už vtedy nepôsobila práve najlepším dojmom: „Je extrémne vychudnutá a vyzerá ako katastrofa.“

Ktovie, či jej marcové drogové vyčíňanie nakoniec nebude súvisieť aj s nedávnym odvolaním štyroch vystúpení. Whitney sa síce ospravedlnila infekciou dýchacích ciest, skutočnosť však môže byť celkom iná. Žeby bola na odvykacej liečbe? Takéto dohady speváčka rezolútne odmietla a považuje ich za smiešne. Vo vyhlásení po prepustení z parížskej nemocnice uviedla, že sa cíti skvele a je pripravená ďalej koncertovať.

Psychickému stavu niekdajšej popovej hviezdy ale zrejme neprospeje fakt, že jej notoricky známe hity dokážu lepšie zaspievať mnohé talentované deti. Naposledy vo svete zaujal Lin Yu Chun, chlapec z Taiwanu, ktorý v speváckej súťaži porotcom vyrazil dych. Skladbu I Will Always Love You totiž podal s takým čistým hlasom a precítením, ako to podľa fanúšikov nedokáže už ani samotná Whitney. Veď posúďte sami!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu