Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Whitney Houston náhle zrušila dnešný koncert: Zdravotné problémy!

Whitney Houston Zobraziť galériu (6)
Whitney Houston (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Americká speváčka Whitney Houston dnes večer nevystúpi v Paríži. Utorňajší koncert vo francúzskej metropole preložila pre zdravotné problémy.

"Whitney má infekciu horných dýchacích ciest a po konzultácii s lekárom bola nútená zrušiť svoje vystúpenie," uviedol v oficiálnom stanovisku organizátor. "Whitney a jej skupina sa ospravedlňujú za to, že koncert musí byť preložený krátko pred jeho konaním," dodali promotéri. V parížskej hale Omnisport Bercy mala 46-ročná interpretka mnohých hitov otvoriť svoju európsku časť Nothing but Love World Tour, ktorá nasleduje po ruskej, kórejskej, japonskej a austrálskej časti. Otváracími koncertmi v Európe by tak mali byť jej vystúpenia v britskom Manchestri naplánované na štvrtok 8. apríla a piatok 9. apríla.

Aktuálne svetové turné jednej z najpredávanejších speváčok hudobnej histórie sprevádzajú kritické ohlasy. V Austrálii niekoľko ľudí dokonca opustilo jej koncert, keď sa sťažovali, že pôsobí vyčerpane a ťažko dýcha. To však odmietla jej hovorkyňa Kristen Foster, podľa ktorej je Houston vo vynikajúcej forme. Rodáčka z New Jersey sa v rámci európskej časti turné predstaví aj blízko Slovenska - v stredu 19. mája odohrá koncert vo Viedni. Vstupenky na toto predstavenie sa dajú v sieti Ticketone kúpiť za 94 - 137 eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu