Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Hiltonovej nevykradli iba dom: Prečo by si to inak všimla až o 2 mesiace?!

Naivná Paris Hilton Zobraziť galériu (12)
Naivná Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Z americkej boháčky ľahká korisť zlodejov! Nielenže sa do jej luxusnej vily hravo dostane aj dieťa, no neželanú návštevu si ani len nevšimne. Poslednú vlámačku totiž spozorovala až po dlhšom čase, čím si od fanúšikov vyslúžila nepríjemnú otázku: Paris, čo máš vlastne v hlave?!

Vykradli ju a takmer sa im to prepieklo! Hotelová dedička sa spolu s ďalšími celebritami stala obeťou skupiny tínedžerov prezývanej Bling Ring Gang. Na to, aby mladí zlodeji prenikli do jej súkromia, sa však od námahy vôbec nepretrhli - do domu vkročili prednými dverami, ktoré si pohodlne odomkli. Paris totiž očividne pochádza zo „starej školy“ a kľúčik od svojho majetku schováva tam, kde sa by sa pozrel snáď úplne každý. Pod rohožkou! Ak ste nad jej naivitou práve začali krútiť hlavou, vedzte, že to najzarážajúcejšie ešte len príde. Blondínka totiž vykradnutie svojho sídla zistila až po dvoch dlhých mesiacoch!

Je viac ako pravdepodobné, že Paris by na vlámanie mladíkov nikdy neprišla, ak by sa sami nevrátili na miesto činu. Druhýkrát boli totiž odvážnejší a odišli so šperkami či inými cennosťami v hodnote dvoch miliónov dolárov. Jeden zo zatknutých, osemnásťročný Nick Prugo, však vyšetrovateľom bez servítky vysvetlil, prečo si ako prvú zobrali na mušku práve rozmaznanú dedičku. Lebo je skrátka „hlúpa“!

„Kto by nechal dvere odomknuté? Kto by nechal množstvo peňazí len tak pohodených všade? Hlupák,“ prezradil Nick vo svojej výpovedi. Pri vlúpaní sa do Parisinej rezidencie však podľa jeho slov uchmatol aj niečo, čo podnikateľka do zoznamu zmiznutých vecí zaručene nepridala – päť gramov kokaínu! A možno si chýbajúce drogy takisto nevšimla... Pri nej človek jednoducho nikdy nevie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu