Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Paris Hilton na dne: Všetci na ňu kašlú!

Paris Hilton Zobraziť galériu (9)
Paris Hilton

LOS ANGELES – Je to vôbec možné? Kedysi bola Paris Hilton (29) jednou z najpopulárnejších postáv svetového šoubiznisu a dnes je z nej – nikto! O jej osudy na obrazovke už nemajú záujem ani diváci, ani televízne stanice. Paris, to si ale dopadla!

Si nám ukradnutá! Platinová dedička Paris Hilton zostala asi nemilo prekvapená. O jej reality šou, v ktorej chcela divákom priblížiť prípravy na svoju svadbu, nemá záujem ani jedna televízna stanica! Vyzerá to tak, že zlaté roky úspechov sa pre Paris aspoň nateraz skončili!

“Na televíznych obrazovkách bola od roku 2003, keď začala reality show Jednoduchý život, neustále a diváci jej zrejme majú dosť,” prezradil televízny odborník novinám New York Post. Parisina kolegyňa zo spomínanej prvej reality show, Nicole Richie, si v priebeho posledných rokov založila rodinu so spevákom skupiny Good Charlotte, Joelom Maddenom, a venuje sa najmä jej.

Paris chce dnes nasledovať jej príklad a nevie sa dočkať bieleho závoja. Jej priateľ Doug Reinhardt zrejme proti svadbe tiež nič nemá: „Paris je najkrajšie dievča na svete. Je skvelá, múdra, vtipná a milá. Moja rodina ju miluje a bola by perfektnou manželkou,“ prezradil. Hotelová dedička však má nielen lásku v srdci, ale aj obchodného ducha. Svadbu chcela využiť aj na zarobenie nemalej sumy peňazí od niektorej z televíznych staníc. Zatiaľ to však nezdá, že sa jej to podarí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu