Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Shakira bez podprsenky: Veď je plochá ako žehliaca doska!

Shakira Zobraziť galériu (10)
Shakira

HAITI – Na niečo zabudla! Speváčka Shakira si s úspechom pestuje imidž divokej dračice. Jej plochá hruď bez podprsenky sa k tomuto obrazu naozaj vôbec nehodí. Shakira, nabudúce si tú „pušapku“ radšej daj!

Malé prsia potrebujú kvalitnú podprsenku! Kolumbijská speváčka a majsterka vo vykrúcaní zadočka Shakira však na túto zásadu zrejme úplne zabudla. Pri pohľade na svoje fotografie v sivom tričku si však svoju chybu určite uvedomí. Väčšinou svojim prsiam pomôže flitrami či vhodným strihom oblečenia, teraz však ukázala holú pravdu. Načo si pestuje imidž sexi divy, keď ho potom takto hlúpo zničí? Veď jej hruď pripomína skôr prsia dvanásťročnej dievčiny ako zvodné vnady dospelej ženy.

Mastné vlasy a chabý mejkap sa speváčke na rozdiel od chýbajúcej poriadnej podprsenky dá odpustiť. Na Haiti totiž prišla s účelom podporiť túto zemetrasením zničenú krajinu. Sama chce prispieť svojou troškou do mlyna a plánuje postaviť deťom novú školu. „Vzdelanie je jedným z hlavných prostriedkov, ako rozvinúť a opäť vybudovať Haiti,“ zdôvodnila svoj úmysel.

Shakira sa charite venuje takmer toľko, ako svojmu dlhoročnému priateľovi, Antoniovi De La Rua. Tomu, ako je vidieť, speváčkine skromné vrchné partie vôbec nevadia. Svadba sa však aj napriek klebetám určite nechystá. Shakira totiž manželstvo považuje za obyčajnú, a ešte k tomu nie veľmi romantickú zmluvu. „Náš vzťah je veľmi romantický a ja chcem byť jeho večná frajerka,“ zdôvodnila, prečo ju Antonio k oltáru len tak ľahko nedostane. Alebo že by si len nechávala zadné dvierka?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu