Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Divoká Shakira: Ovíja sa okolo mreží a krúti zadočkom!

Shakira to na All-Star Game zase raz poriadne odpálila. Zobraziť galériu (11)
Shakira to na All-Star Game zase raz poriadne odpálila.

DALLAS – Zvodné pohyby bokmi, vrtenie zadočkom a hádzanie hrivou! Speváčka Shakira preslávená sexi tancami to na All-Star Game zase raz poriadne odpálila. Pre jej štedrý výstrih a vysoké čižmy nejednému fanúšikovi basketbalu zabehol hot dog!

Je to divoška! Shakira veru vie, ako spraviť poriadnu šou. Na All-Star Game v americkom Dallase potvrdila svoj imidž sexuálnej dračice, ktorý si osvojila v pesničke She Wolf. Už len samotný príchod na scénu stál za to. Mladá Kolumbijčanka sa vynorila na pódium v klietke a okolo mreží predviedla tanec hodný striptérskeho klubu. Koniec koncov, jej oblečenie sa len sotva dalo nazvať konzervatívnym, práve naopak. Vyzývavý korzet s výstrihom až po pupok, motorkárske rukavice a vysoké čižmi určite potešili nejedného muža v hľadisku.

Shakira predviedla piesne She Wolf a Giving It Up For Me. Okrem nej sa na pódiu predstavili Usher či Alicia Keys. Tá svoje vnady však veľmi nepredviedla. Na rozdiel od Shakiry si na kostýme vôbec nedala záležať a zjavila sa v nudnom tmavom tielku a nohaviciach. Medzi návštevníkmi All-Star Game boli aj slávne osobnsti. Pozrieť si ho prišiel napríklad guvernér Kalifornie a bývalý akčný herec Arlnold Schwarzeneger s manželkou, ďalej rapperi Jay Z a P. Diddy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu