Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Plastiková krásavica: Silikónmi bojuje za nižšie úroky v banke!

Hedi Montag Zobraziť galériu (6)
Hedi Montag

LOS ANGELES – To má byť vtip? Maniačka do plastických operácií Heidi Montag (23) sa objavila v reklame – apeluje za nižšie úroky na kreditných kartách. Malo ísť o vtipný spot, je to však skôr poriadny trapas!

Sebairónia jej nechýba! Heidi Montag dokázala, že sa na svoje plastické úpravy dokáže pozerať aj s humorom. Ani to jej však nepomohlo. Spot, v ktorom apeluje na ľudí, aby bojovali proti prehnaným úrokom za kreditné karty, len málokomu vyčarí úsmev na perách. Skôr naopak. Plastiková Barbie v ňom pôsobí odstrašujúco!

Ešte pred pár rokmi pritom bola táto mladá Američanka prirodzene pekná. Hoci jej hruď patrila k tým menej obdareným a brada bola o niečo výraznejšia, celkovo pôsobila podstatne lepšie. Zdá sa, že k novému imidžu jej „dopomohol“ najmä vzťah so Spencerom Prattom, ktorý sa medzičasom stal jej manželom. Heidina prirodzená podoba mu zrejme nestačila!

Heidi Montag sa zviditeľnila okrem pôsobenia v reality show The Hills aj tým, že podstúpila až desať chirurgických zákrokov za jeden deň. Nie je preto nič zvláštne na tom, že si k svojmu plastickému chirurgovi vybudovala naozaj blízky vzťah. Údajne k nemu dokonca prechováva romantické city! „Heidi v poslednej dobe stratila hlavu pre Dr. Ryana,“ prezradil interný zdroj. „Najskôr bol len jej úžasný doktor a zrazu je to Frank, fešák v bielom plášti, ktorý je pre ňu ako stvorený.“ Zatiaľ to však nevyzerá na to, že by tento multimilionár (49) z Beverly Hills opätoval jej city. A tak Heidi radšej zostáva po boku svojho neveľmi sympatického manžela!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu