Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Eva Herzigová obnažila plochý hrudník: Takmer do pol pása nahá!

Eva Herzigová Zobraziť galériu (8)
Eva Herzigová

LONDÝN - Nebezpečne vyzývavá! Taká bola tento týždeň modelingová hviezda Eva Herzigová (36), ktorá sa pokúsila zažiariť extrémne hlbokým výstrihom. Vďaka chýbajúcemu objemu však až taký úspech nezožala - hoci takmer ukázala nahé prsia aj s bradavkami!

Odkedy jej prednosti v reklame na podprsenku Wonderbra spôsobovali mužom za volantom ťažkosti so sústredením, ubehlo už pätnásť rokov. Rodáčka z Čiech odvtedy schudla niekoľko kilogramov, stratila ženské tvary a medzi známymi tvárami nie vždy udrží krok s top krásavicami. Dôkazom je charitatívny večierok, ktorého výťažok poputoval na konto organizácie Eltona Johna pomáhajúcej ľuďom s AIDS.

Eva na štvrtkový bál v britskej metropole dorazila v smaragdovej róbe z dielne návrhárskeho dua Dolce&Gabbana. Prítomných paparazzov už na prvý pohľad zaujala spadnutými ramienkami, pričom sa tvárila, že si to počas galavečera vôbec nevšimla. A zatiaľ čo polovica pánov v jej spoločnosti sklamane krútila hlavou nad chlapčenskou hruďou, druhá časť s napätím očakávala šťavnaté faux-pas v podobe skĺznutia šiat ešte nižšie.

Aj keď za aktuálnu veľkosť Evinho poprsia bolo považované číslo 75C, podľa jej modelingovej agentúry nosí bielizeň s košíkmi 70B. Blonďavá modelka sa v nedávnom interview dokonca priznala, že kyprý dekolt v reklame na push-up podprsenku bol iba očarujúcim výsledkom vypchávok. Podľa jej slov bola v skutočnosti odjakživa plochá ako doska: "V škole som bola taká vychudnutá a rovná od hora nadol, že som bola známa ako Cigareta."

Eva Herzigová obnažila plochý
Zobraziť galériu (8)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu