Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nemožná Herzigová: Narúžovala si aj zuby!

Eva Herzigová s rúžom aj na zuboch Zobraziť galériu (8)
Eva Herzigová s rúžom aj na zuboch (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Toto má byť supermodelka? Jedna z ikon modelingu 90. rokov Eva Herzigová (36) zrejme už úplne zabudla, ako sa poriadne namaľovať. Krikľavo červený rúž si totiž rozotrela nielen po perách, ale aj po zuboch. Eva, čo tak pozrieť sa pred odchodom do zrkadla?

Rúž na zuboch – nový trend? Eva Herzigová už zjavne stráca formu. Ako inak by sa jej mohlo stať takéto faux pas? Modelka jej formátu by určite mala vedieť, na čo si dať pri nanášaní mejkapu pozor. Napriek tomu sa jej prihodila školácka chyba. A ešte k tomu v mekke módy - v Paríži! Hostia na večierku firmy Etam, najpopulárnejšieho francúzskeho výrobcu spodnej bielizne, tak mohli obdivovať viac ako len jej žiarivo biely chrup. Ani vo výbere oblečenia sa modelka s českými koreňmi veľmi nepredviedla. Nudné čierne šaty bez dekoltu skombinovala s čiernou koženou bundou a kozačkami nad kolená. Viac ako femme fatale však pripomínala nudnú čiernu vranu. Zdá sa, že jej najlepšie roky sú už dávno preč.

Eva sa naposledy zviditeľnila aktami pre časopis i-D, ktoré nafotila so svojimi kolegyňami Helenou Christensen a Claudiou Schiffer. Čiernobiele fotografie vyzerali naozaj vynikajúco, najmä keď vezmeme do úvahy vek modeliek. Je však otázne či im k bezchybným postavám pomohlo cvičenie alebo grafické programy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu