Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Slotová sa predviedla: Priesvitné šaty a odhalený zadok!

Ľubomíra Slotová a jej odvážne modely. Zobraziť galériu (30)
Ľubomíra Slotová a jej odvážne modely.

BRATISLAVA – Plní si sen! Ľubomíra Slotová (29) - manželka kontroverzného politika Jána Slotu (56), predviedla včera večer v istom luxusnom bratislavskom hoteli svoju novú kolekciu šiat. Najviac zaujali jej priesvitné „plavkové“ kreácie, vďaka ktorým si najmä prítomní páni mohli pozrieť odhalené zadočky!

Ľubomíra Slotová patrí medzi začínajúcich módnych tvorcov. Jej najnovšia kolekcia sa niesla v duchu fauny a flóry v mestskej civilizácii. Šaty boli prevažne dlhé a zahaľujúce, ale našli sa aj také, pri ktorých najmä mužská časť publika spozornela. Napríklad priesvitné modely so zvieracou potlačou, v ktorých sympatické modelky odhalili svoje pozadie i nohavičky.

Podporiť mladú návrhárku prišlo aj zopár známych ľudí: spolumajiteľka vydavateľského domu Mária Reháková s manželom Ladislavom, politik Rafael Rafaj, ako aj predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin. Zaujímavé je, že v hľadisku opäť chýbal Slotovej manžel. Ten sa na brunetkinej prehliadke ešte ani raz neukázal. Pozrite si tvorbu Ľubomíry Slotovej v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu