Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šťastný otecko Slota: Narodenie dcérky si užíva

Čerstvý otecko Ján Slota
Čerstvý otecko Ján Slota

BRATISLAVA/ŽILINA - Politika išla bokom. Líder národniarov Ján Slota (53) trávil prvé hodiny po narodení dcéry v rodinnom kruhu. Pracovné povinnosti neboli dôležité, prvoradou bola malá Sofia a manželka Ľubka (25). S kolegami zo strany sa štvornásobný otecko stretne až dnes. Z predchádzajúcich manželstiev má troch synov.

Malá Sofia sa podľa informácií Nového Času narodila v utorok predpoludním v Bratislave. Ján Slota sa z dcérky veľmi tešil, na dva dni odložil dokonca aj pracovné povinnosti. Už dnes sa však so spolustraníkmi stretne na rokovaní predsedníctva. Prírastok do rodiny šéfa oslávia aj v SNS. „Určite niečo prichystáme. Zatiaľ si to užíva s najbližšou rodinou,“ povedal predseda poslaneckého klubu Rafael Rafaj.

Z mladšej sestričky má radosť aj syn Jána Slotu Pavol. „Teším sa, keď si ju zoberiem na ruky,“ priznal Novému Času. Darček pre Sofiu a jej šarmantnú mamičku chystajú aj kolegovia zo SNS. „Je to ťažká dilema. Máme ešte čas na to, aby sme niečo naozaj originálne vymysleli,“ povedal Rafaj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu