Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Zadlžený Nicolas Cage: Ďalšia žaloba!

Nicolas Cage Zobraziť galériu (6)
Nicolas Cage

LOS ANGELES - Americký herec Nicholas Cage čelí žalobe z nezaplatenia pôžičky vo výške piatich miliónov dolárov (v prepočte takmer 3,5 milióna eur). Predstavitelia spoločnosti Red Curb Investments preto od herca žiadajú spolu 36,7 milióna dolárov (viac ako 25 miliónov eur).

Okrem toho Cagea, jeho bývalého účtovníka Samuela Levina a hypotekárneho agenta obvinili z podvodu. Dôvodom tohto obvinenia je údajné zamlčanie skutočnej hercovej finančnej situácie vrátane dlhu 6,3 milióna dolárov (približne 4,3 milióna eur) na daniach. Cageov právnik Marty Singer však obvinenia z podvodu alebo neférového správania poprel.

Štyridsaťpäťročného herca tento mesiac zažalovala aj jeho bývalá priateľka Christina Fulton, ktorá je matkou jeho syna Westona (18). Fulton Cagea obvinila z podvodu a porušenia dohody s tvrdením, že ju zamotal do pavučiny jeho zlého finančného hospodárenia. V súčasnosti má podľa jej slov kvôli nemu dlhy vo výške 1,2 milióna amerických dolárov (asi 833-tisíc eur) a žiada od neho odškodnenie v hodnote 13 miliónov dolárov (viac ako 9 miliónov eur).

Informáciu zverejnila webová stránka people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu