Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nahá imitátorka Rolins: Sexi scény v novom filme!

Olivie Žižková a Dara Rolins. Zobraziť galériu (12)
Olivie Žižková a Dara Rolins.

PRAHA – Opäť sa zviditeľní! Olivie Žižková (34) sa predviedla v súťaži Slovensko má Talent ako dvojníčka Dary Rolins (37), no živila sa aj ako modelka erotických aktov. Závislosti na slovenskej speváčke sa však už zbavila a čoskoro ju čaká premiéra filmu, v ktorom si zahrala – ako inak – aj nahá.

S Darou Rolins už skončila! Olivie Žižková chcela na jeseň 2008 uspieť v šou Slovensko má Talent imitovaním známej slovenskej speváčky. Hoci kedysi boli vraj kamarátkami, ich vzťah už bol v tom čase na bode mrazu. A tak sa česká modelka erotických aktov  rozhodla, že sa od pop divy úplne odpúta. Dôkazom toho sú aj jej najnovšie aktivity.

Už v apríli totiž bude mať premiéru film Cinematerapie, kde sa tentokrát predviedla aj ako herečka. „Tento film je taká akoby reality šou naruby. Je to o ľuďoch, ktorí prežili isté traumy a majú potrebu ich ventilovať, zveriť sa ostatným, aby sa z nich vyrozprávali,“ povedala nám Žižková o snímke režiséra Ivana Vojnara.

Pri nakrúcaní zohrala istú úlohu aj Dara Rolins, ktorú Olivie často spevácky imitovala. Keďže však ich vzťah nedopadol najlepšie, Žižková chcela prostredníctvom tohto filmu isté nejasnosti dovysvetľovať. „Vďaka tomuto projektu som sa konečne dokázala odpútať od ohromnej citovej závislosti na Dare, ktorá pramenila z môjho ťažkého detstva a istej hlasovej príbuznosti. Strašne rada by som jej povedala, že som vďaka pánovi režisérovi a tomuto filmu konečne našla samu seba,“ prezradila topkám Olivie.

Ako sme sa ďalej v súvislosti s nakrúcaním dozvedeli, Dara nemala záujem o stretnutie pred kamerami. „Olívii som kedysi ponúkla možnosť spievať vokály na mojom turné. Tým to pre mňa skončilo. Odvtedy sa okolo mňa vyrojilo asi dvadsať ďalších „Olívií“, ktoré ma majú radi viac, než je zdravé. Bez nenávisti a povinnosti niekomu niečo vysvetľovať konštatujem, že nevidím jediný dôvod riešiť veci, ktoré sa ma netýkajú,“ povedala nám Rolins.

Výsledkom tohto jej postoja je, že Olivie definitívne končí s imitovaním starších skladieb slovenskej blondínky. Vďaka nakrúcaniu si založila novú kapelu a vo filme odznie aj jej autorská skladba. Samozrejme, brunetka sa v snímke neobjaví len ako speváčka, ale aj ako modelka. „Vyzliekam sa tam duševne donaha, ale fotím tam aj akty, ktoré súvisia s mojou minulosťou,“ priznala nám.

Fotografie zo zákulisia nakrúcania si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

 

VIDEO: Upútavka na film Cinematerapie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu