Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Superstaristka Láncošová: Takto kydala na Kristinu a Horehronie!

Lucia Láncošová. Zobraziť galériu (6)
Lucia Láncošová.

BRATISLAVA – Povedala pravdu?! Lucia Láncošová (15) tvrdí, že pieseň Horehronie nie je originál. Speváčku Kristínu Pelákovú (22), ktorá je interpretkou skladby, však vraj nenapadla žiadnymi útokmi. Naše dôkazy ale vravia niečo iné!

Eurovízny hit Horehronie sa vraj príliš podobá na macedónsku pieseň Oj, devojče. Tvrdí to aj superstaristka Lucia Láncošová. „Stojím si za tým. Ale neútočila som na Kristinu, len na tú pieseň,“ povedala nám včera, keď sme sa jej pýtali, prečo sa v internetových diskusiách vyjadrovala posmešne na adresu víťaznej skladby.

Ako sa však zdá, druhá časť jej tvrdenia zrejme nie je celkom pravdivá. Kristinin manažér Braňo Jančich totiž poskytol topkám takzvaný nick, pod ktorým vraj Lucia vystupuje na serveri youtube. A človek skrývajúci sa za týmto menom útočil práve na speváčku Horehronia.

„Ide na playback. Od veci!!! Ešte aj ukradla pesničku... Len nech nejde do Osla, to bude trapas teda,“ písala MiSSroxyKiSS na internet počas vystúpenia Kristiny. A pod videom s piesňou Oj, devojče, sa dá od tejto istej užívateľky nájsť komentár v angličtine: „She is copying it! (Ona to kopíruje).“ Nad touto vetou je neúplný link na Horehronie.

Užívateľka s týmto menom však robila narážky o kopírovaní aj na iných videoserveroch. Keď sa pod Kristininou pesničkou objavil komentár, že nejde o žiadnu kópiu, MISSroxyKiss okamžite zareagovala dosť prudkými slovami: „Just only your stupid brain is original. (Len tvoj hlúpy mozog je originál).“

Teóriu, že tento nick patrí naozaj Lucii Láncošovej, podporujú komentáre písané na užívateľkinom youtube kanáli po východniarsky, ale aj jej komunikácia vo francúzštine pod inými videami. V jednom z nich MISSroxyKISS píše, že študuje bilingválne gymnázium v Košiciach. Nebude to zrejme len náhoda, že tam študuje aj Lucia.

Predmetné komentáre nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu