Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tinine problémové partie: Mohutné stehná!

Tina v rôznych outfitoch Zobraziť galériu (8)
Tina v rôznych outfitoch

BRATISLAVA – Ako dve polienka! Speváčka Martina „Tina“ Csillaghová (25) je dôkazom toho, že každý má nejaké nedostatky. Jej problémom sú masívne stehná, ktoré sa k útlej postave vôbec nehodia.

Pekná, ale... s chybičkou! O tom, že čokoládová speváčka dokáže byť sexi, nás už viackrát presvedčila. Príkladom môže byť krst jej albumu, kde sa predviedla v dráždivých minišatách. Martina však občas zvolí outfit, ktorý jej postave neulahodí. Skôr uškodí.

Len nedávno sa Tina stala krstnou mamou nového albumu jazzového klaviristu Tomáša Gajlika. Na akciu prišla vo vypasovaných legínach, ktoré zvýraznili to, čo nemali. Mohutné stehná. Ich veľkosť ešte zvýraznili vysoké čižmy a krátka košieľka.

Na speváčkin outfit sa pozrel aj stylista Ivan Bednárik. K jej stehnám len poznamenal: „Nie každý má dokonalú postavu, ale za to nik nemôže. Tinu sme už videli vychudnutú, aj troška zaoblenú. Myslím, že toto je niečo medzi tým, taká stredná cesta."

Čo sa týka zvoleného oblečenia, priznal, že speváčka by mala mať stylistu. „Ten na ňu nenavlečie hocičo, len aby bola trendy. Striktne jej povie, toto áno, toto nie. Ak však speváčka preferuje svoj vlastný štýl, je to o niečom inom" dodal odborník  na záver. 

Dúfajme, že v budúcnosti sa Tina opäť vráti k osvedčeným ženským šatám. Obopnuté legíny by mala zahrabať hlboko do skrine.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu