Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Otrasný pohľad: Pamela Anderson bez mejkapu - ako prepitá 60-nička!

Vyžitá Pamela Anderson Zobraziť galériu (9)
Vyžitá Pamela Anderson

LOS ANGELES - Zostarnutá na nepoznanie! Hoci katastrofálny stav herečkinej pleti nie je v Hollywoode nijakým tajomstvom, najnovšími zábermi musela poriadne šokovať aj posledných verných fanúšikov. Pamela Anderson (42) totiž pripomína strhanú bezdomovkyňu - k dokonalému imidžu jej chýba už len fľaša s ovocným vínom!

Nočný život, bezuzdné žúrovanie a potoky alkoholu ju odpísali už v zrelom veku! Zatiaľ čo kolegyne v jej rokoch sa svojím mladistvým zovňajškom dokážu vyrovnať o polovicu mladším dievčatám z brandže, Pamela môže na peknú tváričku už len spomínať. Bez mejkapu by totiž o ňu na ulici sotva niekto zakopol - na hlboké vrásky, pigmentové škvrny od nadmerného opaľovania a zničené vlasy dnes už nie je zvedavý naozaj nik!

Neupravená, strapatá a s úbohým výrazom v tvári sa bývala hviezda seriálu Pobrežná hliadka ponáhľala na prípravu svojho nového projektu Aladdin. Pred londýnskym divadlom New Wimbledon ju však nečakane zastihla hŕstka obdivovateľov, ktorí si od nej slušne vypýtali autogram. Ak posledné zbytky jej priaznivcov doteraz držala pohromade spomienka na silikónové prsia v červených plavkách, po tomto stretnutí jej možno už nevedia prísť ani len na meno. Máš, čo si chcela, Pammie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu