Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krajčiová sa nezdá: Ukázala podprsenku!

Helena Krajčiová kvôli Zite zhodila pred kamerami tričko. Zobraziť galériu (9)
Helena Krajčiová kvôli Zite zhodila pred kamerami tričko.

BRATISLAVA - Odhalila sa! Helena Krajčiová (35) patrí k herečkám, ktoré sa nahým scénam snažia vyhýbať. Najnovšie sa však pred kamerou predsa len vyzliekla. Ako vidno na záberoch, ktoré sa nám podarilo získať, po pľaci pobehovala iba v spodnej bielizni.

Nemá na neho! Zdá sa, že čo sa týka odvahy, spomedzi hlavných hrdinov sitkomu Zita na krku ňou najviac disponuje Dušan Cinkota. Ten totiž už v prvej časti ukázal svoje nahé telo. Zakrýval si len tie najintímnejšie miesta.

Na rozdiel od neho Helena Krajčiová zväčša pred kamerami neodhaľuje zo svojej postavy nič. Jej fanúšikovia sa nahých scén zrejme ani nedočkajú. Najnovšie však herečka urobila malú výnimku. A to počas nakrúcania komediálneho seriálu, kedy sa ukázala iba v spodnej bielizni.

Topky.sk zisťovali, ako sa pred kamerou v podprsenke cítila. „Zita sa v jednej scéne prezlieka, takže sa tomu nedalo vyhnúť, ale natočili sme to šikovne,” prezradila nám. Okamžite sa však snažila zmeniť tému. „Oveľa zaujímavejší je v tejto epizóde Majo Miezga, ktorý hrá väzňa a je úplne super,” upriamovala pozornosť na svojho kolegu. Či si Miezga pochvalu zaslúži, môžete posúdiť už dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu