Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Švajda po narodení syna: Tajný žúr do neskorého rána!

Daniel Krajcer, Václav Mika a šťastný otec Patrik Švajda. Zobraziť galériu (9)
Daniel Krajcer, Václav Mika a šťastný otec Patrik Švajda.

BRATISLAVA – Oslava bez Zlatice! Patrik Švajda (37) zorganizoval v noci zo včera na dnes žúr, aby spolu s markizáckymi kolegami, kamarátmi a hercami oslávili narodenie syna Leonarda. Topky.sk vedia, akými darčekmi pre bábätko zasypali moderátora blízki priatelia!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sa stali rodičmi spoločného syna Leonarda v nedeľu ráno. Patrik už odvtedy absolvoval nejaké posedenia s kamarátmi. Ale až v noci zo včera na dnes sa konal veľký žúr!

Tvár markizáckeho spravodajstva dorazila do podniku v Karlovej Vsi okolo pol deviatej večer. Krátko na to z taxíku vystupoval jeho kolega Jaroslav Zápala. Ďalšími hosťami boli napríklad riaditeľ televízie Markíza Václav Mika, hovorkyňa Oľga Dúbravská, bývalý kolega Daniel Krajcer, choreograf Ján Ďurovčík, či herec Ady Hajdu.

Gratulanti priniesli aj darčeky, no zdá sa, že príliš originálni neboli. „Dostal takmer samé plienky,“ povedal nám náš zdroj. Keďže však išlo o rôzne značky, malý Švajda aspoň môže testovať, do ktorých sa kaká najlepšie.

Bujará zábava na počesť Leonarda Antona trvala až do skorých ranných hodín. O štvrť na štyri ešte stále zostávali v podniku tí najvytrvalejší. Samozrejme, vrátane šťastného otecka. Dúfajme len, že si nedoprial žiaden alkohol, keďže domov odchádzal autom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu