Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Na premiére rozprávky ako šľapka: Priehľadné šaty ukázali všetko!

Daisy Lowe v odvážnom outfite Zobraziť galériu (4)
Daisy Lowe v odvážnom outfite

LONDÝN – Tá má ale guráž! Britská modelka Daisy Lowe (21) si zrejme dopredu nezistila, na aký žáner filmu sa to vlastne vychystala. Na premiére snímky určenej predovšetkým detským divákom sa totiž objavila ako dievča ľahkých mravov. Priehľadnou kreáciou okamžite vzbudila pohoršenie!

Hviezda modelingového sveta ako módna katastrofa! Tak dopadla mladá brunetka, ktorá na premiére rozprávky Alica v krajine zázrakov sama pripomínala jeden nevydarený zázrak. Čierna tunika jej totiž po celý čas odhaľovala to, čo slušné dámy väčšinou nosia schované pod šatami. Fialová spodná bielizeň tak v kombinácii s účesom v štýle použitého mopu a so samodržiacimi pančuchami pripomínala úroveň dievčaťa z eskortnej služby. Čerešničkou nevkusného outfitu sa stali už len červeno-strieborné lodičky s platformou a vysokými podpätkami. Upútať táto modelka zrejme inak nevie, no jedno prvenstvo jej nikto nevezme – vo štvrtok večer bola na londýnskom zelenom koberci jednoznačne najhoršie oblečenou celebritou!

Daisy odštartovala svoju kariéru ešte skôr, ako sa vôbec naučila poriadne chodiť. Do brandže modelingu bola zasvätená už vo veku dvoch rokov, no zmluvu s riadnou agentúrou mala vo vrecku „až“ od pätnástich. Raketový vzostup zaznamenala presne pred štyrmi rokmi, kedy ju na záberoch pre taliansky magazín Vogue zvečnil vychytený fotograf Steven Klein. Odvtedy zdobila obálky viacerých prestížnych časopisov, pričom nie vždy pózovala oblečená. Do oka padla aj návrhárovi Karlovi Lagerfeldovi, vďaka ktorému predvádzala luxusné modely módnej značky Chanel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu