Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Lindsay Lohan sa prefarbila na čierno... A vyvetrala bujné poprsie!

Lindsay Lohan so sexi dekoltom Zobraziť galériu (9)
Lindsay Lohan so sexi dekoltom

LOS ANGELES – Opäť siahla po zmene! Americká herečka známa drogovými škandálmi a lesbickými vzťahmi sa od peroxidovej blond vrátila k čiernej. A hoci táto farba hrivy Lindsay Lohan (23) na kráse veľmi nepridala, cez víkend bola za skutočnú sexicu... Vďaka prsiam ako vo výklade!

Konečne sa spamätala! Zdá sa, že hollywoodska kráska s nevábnou minulosťou sa zo všetkých síl snaží dať si svoj život opäť do poriadku. Nová farba jej na dlhých vlasoch síce veľmi nepristane, no na promo akcii k novej línii dámskych legín vyzerala celkom k svetu. Jej kolekcia nesie číslo 6126, ktoré symbolizuje dátum narodenia slávnej Marilyn Monroe. A aj keď Lindsay s touto dámou veľa spoločného nemá, priblížila sa jej aspoň s o poznanie objemnejšou nádielkou v oblasti hrudníka. Také sexi vnady škandalózna herečka ešte nemala!

Úsmev na tvári, odvážne minišaty a trendy klobúčik, ktorý zakryl katastrofu na hlave – tým všetkým sa Lindsay vyzbrojila na sobotňajšej párty. Priehľadné vsadenia na správnych miestach sa v kombinácii so „zabudnutou“ podprsenkou stali okamžite lákadlom pre zvedavé mužské zraky. Kedysi vyziabnutá anorektička sa totiž dnes môže pochváliť výstavným dekoltom. A aby toho nebolo málo, v denníku The Sun sa nedávno dušovala, že so zmenou životného štýlu to tentoraz myslí naozaj vážne.

Lindsay Lohan sa prefarbila
Zobraziť galériu (9)

„Snažila som sa zamaskovať svoje problémy alkoholom, kokaínom a psychotrópnymi látkami,“ prezradila v úprimnej spovedi. Ako však dodala, konečne jej vraj svitlo na lepšie časy: „Teraz som na mieste, kde nepotrebujem užívať nič a svoje emócie môžem cítiť, pretože to chcem.“ Dúfajme, že vyžitej hviezde to v budúcnosti skutočne vydrží.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu