Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Škandalózna Lohan ide plesať do Viedne: So 77-ročným playboyom!

Lindsay Lohanová Zobraziť galériu (12)
Lindsay Lohanová

VIEDEŇ - Na viedenskom plese v opere by sa mala tento rok objaviť americká herečka Lindsay Lohanová. Táto hviezdička, ktorá sa v poslednej dobe preslávila skôr svojimi alkoholovými škandálmi, bude na bále sprevádzať rakúskeho podnikateľa Richarda Lugnera.

Sedemdesiatsedemročný rakúsky playboy podľa agentúry DPA vyhlásil, že sa tento rok v jeho lóži bude servírovať voda miesto šampanského. Narážal tak na herečkine alkoholové škandály.

Lugner si každý rok zaplatí nejakú celebritu, ktorá ho potom na plese vo viedenskej opere sprevádza. Suma, za ktorú si garde vyhotovuje, nie je známa. V médiách budí podnikateľ rozruch hlavne kvôli svojim mladučkým priateľkám. Okrem Lohanovej by s ním na bál mala ísť aj jeho dvadsaťročná partnerka "Katz" (v preklade Mačička) a jeho šestnásťročná dcéra Jacky.

Lohanová stála pred kamerou prvýkrát už ako trojročná. Začínala v reklamách a seriáloch. Jej prvou veľkou filmovou príležitosťou bola komédia Pasca na rodičov, v ktorej si zahrala ako dvanásťročná. Stvárnila v nej obe dvojčatá, ktoré sa kvôli rozvodu rodičov nepoznali a teraz sa snažia dať rodinu zas dohromady. Medzi jej známejšie tituly patrí remake komédie Medzi nami dievčatami z roku 2003, v ktorom si vymenila dcéra telo s matkou.

V roku 2008 sa herečke podarilo dostať hneď tri Zlaté maliny, ktoré sa udeľujú za najhoršie filmové počiny. Dostala ich za triler Viem, kto ma zabil. Aj v ňom si zahrala dvojrolu - pianistka Aubrey Flemingova a jej dvojča.

Lohanová sa vlani na jeseň stala umeleckou poradkyňou francúzskeho módneho salónu Emanuel Ungaro. Módny dom označil spoluprácu za katastrofu. Kolekcia, na ktorej sa podieľala, prepadla. Kontakty s ňou ale značka neukončila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu