Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Christovú poriadne strápnili: Vulgarizmami nešetrili!

Ivana Christová v reklame Zobraziť galériu (3)
Ivana Christová v reklame

BRATISLAVA – Zgustli si na nej! Len nedávno sa na internete objavilo vulgárne video, v ktorom si niekto robí žarty z bývalej modelky Ivany Christovej (38). Čo hovorí na zábery bývalá misska?

Spomínaná ukážka je paródiou chronicky známeho spotu propagujúceho zubnú pastu. Tvárou kampane sa stala Ivana zhruba pred rokom. Takmer každá reklamná prestávka patrila Christovej a jej zubárovi, s ktorým riešila svoj biely úsmev.

V paródii, ktorá sa objavila na internete, má však tmavovláska problémy iného charakteru. Zo zubára sa stáva gynekológ, ktorý sa zaoberá Ivaninými intímnymi partiami.  

Keď sme Christovú na toto nepríjemné video upozornili, povedala, že o ničom nevie. „Vôbec sa tým nezaoberám,“ vyjadrila sa na adresu toho, že ju niekto strápňuje. Po detailnejšom opísaní obsahu reklamy sa však nevyhla rozpakom.  „Čo vám na to poviem? Ľudia sú všelijakí. Dokonca aj takí, ktorí radi iným ubližujú,“ dodala s nechuťou v hlase.

Ten, kto paródiu vytvoril, sa však nemusí báť žiadnej žaloby zo strany Ivany Christovej. „Nezaujíma ma, čo robia iní ľudia. Ja sa starám len o to, čo robím ja," uzavrela bývala modelka.

VIDEO: Paródia na reklamu s Ivanou Christovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu