Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Superstaristka Bagárová: Predáva svoje oči a nahotu!

Monika Bagárová v reklame. Zobraziť galériu (3)
Monika Bagárová v reklame.

PRAHA – Darí sa jej! Paradoxné však je, že prvý veľký pracovný počin Moniky Bagárovej (16) po SuperStar nesúvisí so spevom. Pekná brunetka „predala“ svoju tvár a nafotila zábery, ktoré evokujú nahotu.

Znovu sa zviditeľní! Už čoskoro časopisy zaplavia fotografie Moniky Bagárovej. Finalistka Česko Slovenskej SuperStar sa však na nich neodprezentuje ako speváčka, ale ako modelka v reklame kozmetickej firmy.

„Oslovili ma, keď som vypadla. Počas autogramiády sme dostali kozmetické balíčky a pani z tej firmy sa spýtala, či by som do toho nešla,“ prezradila nám Monika. Zábery nafotila po skončení speváckej šou. Má na nich nádherné mihalnice, keďže ide o reklamu na riasenku. O tajomstve jej zvodných očí si môžete prečítať TU.

Zaujímavé tiež je, že na jednej z fotografií to vyzerá, akoby bola Monika nahá. Rukami si objíma telo spôsobom, akým sa zvyčajne zakrývajú odhalené prsia. „Vyzlečená som nebola. Mala som šaty, ktoré boli bez ramienok a je to iba nafotené tak, že to pôsobí ako nahota,“ vysvetlila brunetka.

Ako sme zistili, jej reklamná kampaň spočíva iba na fotografiách, televízny spot nenakrúcala. Honorár za takúto formu práce mohol predstavovať niečo vyše tisíc eur.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu