Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pariškovej vnady: Bujné a za niekoľko miliónov!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková

BRATISLAVA – Spojila kvantitu s kvalitou! Aneta Dočekalová – Parišková (36) bola na nedávnom Diamantovom plese, ktorý moderovala bez nároku na honorár, skrátka neprehliadnuteľná. Plný dekolt, v ktorom sa jagali smaragdy, zaujal pozornosť pánov. A prítomné dámy jej mohli len ticho závidieť.

Na spomínanom plese, ktorý bol spojený s charitou, moderátorka žiarila. Na svedomí to nemala iba Anetina vizáž, ale aj róba a šperky, ktoré jej organizátor zabezpečil. „Chvejem sa, keď si predstavím, že toto sú pravé diamanty,“ neskrývala svoje nadšenie z drahokamov. Ako sama priznala, nepatrí do skupiny ľudí, ktorá by si ich mohla len tak dovoliť nosiť. „Asi by som sa aj bála,“ dodala pre TOPKY TV.

Chvíľky strachu prežívala plavovláska počas celého večera. „Dúfam, že ma nečaká žiadna ujma na zdraví a nikto ma neokradne,“ prezradila v rozhovore svoje obavy. A "okradnúť" takúto Anetu by v ten večer stálo určite za to! Podľa našich informácií totiž mali klenoty, ktorými bola ozdobená, hodnotu 100 tisíc eur (čo je v prepočte viac ako 3 milióny korún). A keď k tomu pridáme tie bujné vnady... 

VIDEO: Aneta Parišková hovorí o miliónových šperkoch a prípravách na ples. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu