Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Megan Fox sa fotila vo vani: Úplne nahá!

Nahá Megan Fox vo vani Zobraziť galériu (17)
Nahá Megan Fox vo vani

LOS ANGELES – Sexi krivky ponorila do penového kúpeľa! Jedna z najatraktívnejších tvárí Hollywoodu sa už opäť rozhodla podráždiť mužské zmysly svojím obnaženým telom. To, čo však na prvý pohľad vyzerá ako nevinná zábava, dokáže narobiť skutočné problémy. Kvôli nahej Megan Fox (23) lietajú iskry aj facky!

Herecký talent nič moc, no vyzlečená sa vie postarať o poriadny rozruch! Americká sexica, ktorú mnohí považujú za mladšiu kópiu Angeliny Jolie, najnovšie upútala v reklame pre známeho výrobcu mobilných telefónov. V luxusnej vani v retro štýle si horúci kúpeľ vychutnáva s jemným líčením a s vlasmi zopnutými v cope. A hoci intímne partie jej zahaľuje strategicky umiestnená ruka, fotky toho, čo bohatá pena nezakryla, musia byť poriadne šťavnaté. Kvôli nim totiž v domácnostiach chýba elektrina, homosexuáli sa navzájom plieskajú po lícach a rastie počet bolestivo vyzerajúcich pracovných úrazov. A čo na to Megan? Podľa nej sa po zverejnení šteklivých záberov nestane „pravdepodobne nič“!

Humorne ladený rekamný spot sa svojej premiéry dočkal na nedávnom futbalovom podujatí Super Bowl. Odhaduje sa, že suma za jeho výrobu sa pohybuje v rozmedzí dvoch až troch miliónov dolárov. Na televíznych obrazovkách si ju však pravdepodobne pozrie úctyhodných 90 miliónov amerických divákov.

Zaujímavosťou je, že internetoví užívatelia viac ako pri nahote zvodnej herečky tentoraz zbystrili pozornosť pri ruke držiacej mobilný telefón. Na záberoch z filmu Transformers má totiž Megan o niečo kratší palec ako bežní smrteľníci. Takáto anomália sa tvorcom klipu zrejme nepozdávala, a tak jej ruku jednoducho nahradili!



 
Ako vyzerá hriešne dokonalé telo Megan Fox v spodnej bielizni, si môžete pozrieť TU.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu