Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kate Moss má nohy ako bohyňa... Ale čo tie vrásky a prvé šediny?!

Kate Moss so šedinami Zobraziť galériu (9)
Kate Moss so šedinami (Zdroj: isifa)

PARÍŽ - Do štyridsiatky má ešte ďaleko, no jej tvár a vlasy už začínajú pripomínať starenu! Zdá sa, že roky holdovania alkoholu, cigaretám a divokému žúrovaniu si konečne vyžiadali svoju krutú daň. Kate Moss (36) má síce závideniahodnú figúru, zblízka však pôsobí poriadne zhýralým dojmom!

Za britskou modelkou sa tento týždeň otáčali všetky hlavy v priestoroch parížskeho hotela Ritz, kde uvádzala na trh zbrusu novú kolekciu kabeliek francúzskej značky Longchamp. Video s kolekciou kabeliek, ktoré navrhla samotná Kate Moss, si môžete pozrieť TU. Počas slávnostného uvedenia v Paríži sa síce muži nevedeli vynadívať na jej dlhé a pekne tvarované nohy, ženy si však všímali niečo celkom iné - blond hrivu popretkávanú sivými prameňmi! Žeby Kate začala v tak mladom veku šedivieť?

Podľa svedka z okruhu modelkiných známych sa o jej šedivú senzáciu rozhodne nepostarala príroda. Takúto katastrofu si Kate údajne privodila úplne sama, keď experimentovala s farbami. A hoci pôvodný zámer vôbec nevyšiel podľa jej predstáv, s výsledkom je údajne absolútne spokojná: "Kate si zafarbila vlasy namodro, ale na fotkách to vyzerá strieborno-sivé. Jej sa to páči a myslí si, že je to veľmi módne."

Aj keď tvár modelingovej hviezdy už nie je tým, čo bývala, nedá sa jej odoprieť závideniahodná forma. V čiernych čipkovaných minišatách a lodičkách Louboutin s typickou červenou podrážkou vyzerali jej krivky naozaj fantasticky. Ani tie však Kate už nemá zadarmo! Údajne sú výsledkom týždňového sebazaprenia na súkromnej klinike, kde sa detoxikovala organickými džúsmi a zeleninovými vývarmi.

Viac informácií o Kate Moss nájdete tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu