Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kate Moss sa pridala ku skupine cigánov... A ukázala im prsia!

Kate Moss Zobraziť galériu (8)
Kate Moss

SHEPTON MALLET - Zúročila svoju obrovskú záľubu v cestovaní a stala sa z nej tuláčka! Britská modelka Kate Moss zavítala do rómskej osady a okamžite sa telom aj dušou stotožnila s návykmi kočovníkov. Dokonca im ukázala aj to, čo vystavuje najčastejšie - svoj obnažený hrudník!

Hoci je Kate zvyknutá na päťhviezdičkové hotely, pre fascinujúce fotenie v cigánskom prostredí sa vrátila k samým základom existencie a nechala sa nahovoriť na život v pojazdných drevených kočoch. Projekt prebehol ešte v máji tohto roka a výsledok sa objaví v nadchádzajúcom vydaní magazínu V.

Modelingová hviezda sa medzi permanentnými cestovateľmi v mestečku Shepton Mallet usadila na celé dva dni, počas ktorých mohla do sýtosti spoznávať prvky ich divokej kultúry bažiacej po zábave. Nevyhla sa jazde na koni, nočnému tancu pri ohni, či vareniu za pomoci trojnožky.

Hoci jej outfity na jednotlivých záberoch sú absolútne stotožnené s tematikou, nejde o žiadne lacné handry. Kate si pred objektívom aj tentoraz zapózovala v modeloch tých najvychytenejších módnych značiek, ako sú Kenzo, Stefanel či Isabel Marant. A keďže supermodelku predchádza povesť milovníčky odhaleného poprsia a bradaviek, na svoje si prídu všetci fanúšikovia týchto ženských partií. Teda až na ochranárov zvierat. Jej pravý prsník a polovicu tela totiž zakrýva veľký béžovo-hnedý kožuch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu