Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mokrý po rozchode s Mórovou: Horúce bozky s černoškou!

Juraj Mokrý a Maruška Lukama Zobraziť galériu (8)
Juraj Mokrý a Maruška Lukama

BRATISLAVA – Laškovanie s modelkou! Herec a bývalý moderátor počasia Juraj Mokrý (32), ktorý sa nedávno rozišiel so svojou dlhoročnou partnerkou - herečkou Dianou Mórovou (39), sa vášnivo bozkával s exotickou kráskou. Žeby nová známosť?

Herec Juraj Mokrý má románik! Dokonca so svojou kolegyňou, ktorej venoval niekoľko vrúcnych bozkov! Jeho srdce si získala exotická kráska - modelka a herečka Maruška Lukama z Angoly. Nie však v reálnom živote, ale v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. A práve v utorkovej časti si diváci mohli pozrieť intímnu scénu Juraja Mokrého. Ten v seriáli stvárňuje postavu psychiatra Suchého, ktorý má milenecký vzťah s detskou sestričkou Marou.

Topky.sk zaujímalo, ako sa Mokrému nakrúcali tieto scény. „Bola trochu chorá, tak sme sa snažili vyhnúť nejakému vírusu. Sú to úplne štandardné situácie. Užívame si to celkom normálne - ako iné scény. Nie je priestor na bočné úmysly. A ani sa nemám prečo nad tým zamýšľať,“ netajil Mokrý.

Ďalej sme zisťovali, či bývalý moderátor počasia v minulosti randil s nejakou exotickou kráskou. „Ja som exotický dostatočne. Vždy som sa snažil vypočuť hlas svojho srdca pri výbere partnerky,“ tvrdil Juraj, ktorý svoju seriálovú milenku nadmieru vychválil. „Maruška je veľmi kúzelná a veľmi vzácna v týchto zemepisných šírkach. Ide z nej neskutočný pokoj,“ dodal herec.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu