Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Musí ladiť s nechtami!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (4)
Christina Aguilera

LOS ANGELES - To sú starosti! Snúbenec speváčky Christiny Aguilery (24) krátko predtým, ako ju požiadal o ruku, narýchlo dal pozmeniť zásnubný prsteň. Jordan Bratman si totiž uvedomil, že farba jeho kamienkov by sa "bila" s ružovo nalakovanými nechtami Christiny!

Keď to Jordanovi zaplo, okamžite požiadal zlatníka Stephena Webstera, ktorého šperky zdobia viaceré celebrity, aby urobil ďalšie zmeny na už vopred objednanom prsteni. Hoci zlatý zásnubný prsteň stál v prepočte asi 3,5 milióna korún, jeho ružové kamienky by jednoducho zanikli pri obľúbenej farbe nechtov jeho nastávajúcej.

"Stephena som požiadal, aby vytvoril prsteň s veľkým diamantom v prostriedku, ktorý by obklopovalo niekoľko menších ružových kamienkov. Keď som sa však večer vrátil domov, všimol som si, že Christina mala namaľované nechty svojím obľúbeným ružovým lakom. Ružové diamanty by sa jej na prst asi nehodili," spomína Jordan. "Musel som Stephena požiadať, aby ešte v poslednej chvíli urobil na prsteni menšie zmeny."

Jordan kontroverznú speváčku požiadal o ruku v polovici februára v jej obľúbenej reštaurácii. Ako šťastný snúbenec neskôr prezradil, bol presvedčený, že Christina jeho ponuku na sobáš neodmietne. "Krátko potom mi povedala, že o mojich plánoch nemala ani tušenia. Ja by som ju však určite nepožiadal o ruku, keby som mal čo len zrnko pochybnosti o tom, že ma odmietne," prezradil Jordan po vyše dvojročnom vzťahu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu