Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Christina prezradila svoje sexuálne sny

Christina Aguilera Zobraziť galériu (24)
Christina Aguilera

LOS ANGELES - Popová speváčka Christina Aguilera (23) odhalila svoju pravú tvár. Svojich fanúšikov šokovala priznaním k svojim najtajneším sexuálnym fantáziám.

Nechala by sa spútať, nebránila by sa sexu so ženou a často si predstavuje rýchly sex s fanúšikom.

"Nehanbím sa za svoje telo ani za svoje potreby v posteli," odvážne vyhlasuje Christina. Nebránila by sa ani experimentom s policajnými putami.

"Som temperamentná žena, ktorá sa za sex nehanbí. Keď to oboch partnerov vzrušuje, nemá zmysel utláčať túto časť osobnosti," hovorí úspešná speváčka.

"Niekedy túžim po nežnom, jemnom milovaní, inokedy mám zase chuť na tvrdý sex, kde dominujem ja," priznáva. Už v minulosti pritom Christina naznačila, že by mohlo byť vzrušujúce aj intímne stretnutie s inou ženou.

"Ženy sú nádherné stvorenia a vzrušuje ma, keď si predstavím, ako sa navzájom hladkajú a bozkávajú." Christina, ktorá je zasnúbená s dlhoročným priateľom Jordanom Bratmanom, prezradila ešte jeden tajný sen, ktorý sa vyšplhal na prvé miesto jej erotického zoznamu prianí.

"Na moje koncerty chodí veľa sexi chlapcov. Často si predstavujem, ako by som niektorého z nich po vystúpení pozvala do zákulisia na rýchlovku v šatni," netají Christina. Nuž, také vyhlásenia určite podporia predaj lístkov na koncerty!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu