Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Trpela‚ pre Britney!

Christina Aguilera sa nemohla zmieriť s porovnaním s jej konkurentkou. Zobraziť galériu (5)
Christina Aguilera sa nemohla zmieriť s porovnaním s jej konkurentkou.

LONDÝN - Popová diva Christina Aguilera (24) sa nedávno priznala, že po vydaní jej prvého singla sa takmer psychicky zrútila. Nezvládla údajne to, že ju hudobná tlač označila okamžite za dvojníčku Britney Spears!

Speváčka začala svoju hviezdnu kariéru v roku 1999 pesničkou Genie in a Bottle. Médiá ju však vzápätí označili za druhú Britney Spears. Ako Christina prezradila, porovnanie s jej najväčšou rivalkou, s ktorou ako 12-ročná spoločne účinkovala v TV programe pre deti Mickey Mouse Club, neznášala.

Uniknúť tomuto nelichotivému označeniu sa jej údajne podarilo až po tom, ako zmenila svoj imidž z popovej princezničky na "rajcovnú" divu a vydala provokatívny album Stripped. Pre britský denník The Daily Report dodáva: "Takmer som sa zrútila. Trápila som sa kvôli obrazu, ktorý o mne vytvorila nahrávacia spoločnosť. Po chvíli som mala pocit, že sa dusím. Až album Stripped ukázal moju pravú tvár."

Napriek striedavým úspechom a následným pádom v jej kariére by Christina nič z minulosti nezmenila. "Vždy sa spolieham na samú seba a neľutujem žiadne z mojich rozhodnutí, nech už sa to týka môjho videa, hudby či oblečenia. To všetko mi pomohlo pri utváraní osobnosti, ktorou dnes som," dodáva sexi speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu