Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Elánistka Matušovová zavarila Eurovízii: Prúser v priamom prenose!

Viki Matušovová Zobraziť galériu (6)
Viki Matušovová

BRATISLAVA – Toľko vymýšľala, až to dopadlo zle! Počas nedeľňajšieho štvrťfinálového kola Eurovízie sa stal v priamom prenose poriadny prešľap. Na svedomí to má finalistka šou Elán je Elán Viki Matušovová (18).

Pôvodne mala mladá speváčka vystúpiť so svojou skladbou ako posledná. No nestalo sa tak. Ako sme sa totiž dozvedeli od nášho zdroja, vôbec sa jej to nepáčilo. Tvorcovia preto narýchlo vymieňali poradie, aby nešla na záver. Na pódium teda vyšla ako ôsma v poradí.

Na celej tejto situácii by nebolo nič až také zvláštne, keby na jej „machinácie“ nedoplatila skupina Funny Fellows. Tí mali totiž esemeskové číslo 9939, no pôvodne mali súťažiť s 9937. To však kvôli náhlym zmenám prischlo Matušovovej. V dokrútkach skupiny Funny Fellows to však tvorcovia šou nestihli zmeniť a tak ľudia neposielali hlasy im, ale elánistke.

„Ľuďom zo štábu pílila uši, že nechce ísť posledná. Narýchlo sa to teda presúvalo a takto to dopadlo,“ prezradil zdroj topiek. Tieto presuny teda ukrátili kapelu Funny Fellows o esemesky, ktoré mohli ešte zamiešať poradie. „V druhom štvrťfinále došlo na poslednú chvíľu k výmene poradia medzi Viki Matušovovou a skupinou Funny Fellows na žiadosť jedného z týchto interpretov. STV tento fakt ošetrila u prevádzkovateľa SMS hlasovania, aj vo svojej infografike, ktorá počas celého trvania skladby ukazovala správne esemeskové číslo. Rovnako správne číslo niekoľkokrát zahlásil aj moderátor programu. Vzhľadom na to, že sa táto zmena udiala na poslednú chvíľu, nebolo možné tento fakt ošetriť v dokrútkach interpretov, kde, bohužiaľ, zazneli staré esemeskové čísla,“ povedal nám k vzniknutej situácii PR manažér Jednotky Martin Kontúr.

V tomto prípade sa našťastie nič tragické nestalo, pretože ani jeden zo súťažiacich sa nejako vážne nepribližoval k postupovým priečkam. V budúcnosti by však mohol nastať vážny problém, keby medzi sebou interpreti bojovali o umiestnenie na tretej alebo štvrtej pozícii.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu