Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikoška z Eurovízie: Latexové speváčky pohoreli!

Anna Bajcurová, Dominika Mirgová a Andrea Zimányiová. Zobraziť galériu (12)
Anna Bajcurová, Dominika Mirgová a Andrea Zimányiová.

BRATISLAVA – Imidž je nanič! V pesničkovej súťaži Eurovízia niektoré speváčky stavili na sexi oblečenie. Žiaľ, ani vyzývavý outfit im nepomohol k tomu, aby sa prebojovali do semifinále. Dominika Mirgová (18), Andrea Zimányiová (26) a Anna Bajcurová (20) skončili na dne tabuliek.

Slovensko má za sebou prvé dve kolá národnej Eurovízie. A tie boli plné prekvapení! Nezabodovali totiž superstaristi, ani ďalšie známe mená. Dokonca na hlasujúcich divákov neplatilo ani sexi oblečenie speváčok.

Tri ženy stavili na nohavice, ktoré dokonale obkresľujú postavu. Latex a ďalšie trblietavé prvky oblečenia mali asi navodiť atmosféru, akoby vystupovala nejaká svetová hviezda. Diváci však mali na posielanie esemes hlasov zrejme úplne iný kľúč.

V sobotu totiž skupina Dreamtouch so speváčkou Annou Bajcurovou skončila na deviatom mieste, Margot s Andreou Zimányiovou dokonca na poslednej, desiatej priečke. Aj Dominika Mirgová to v nedeľu dotiahla len na predposledné miesto. A keďže víťaza celej súťaže spoznáme až o mesiac, o prekvapenia a zaujímavosti ešte zrejme nebude núdza.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu