Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Som pripravená!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (16)
Angelina Jolie

LOS ANGELES - Slobodná rozvedená matka adoptívneho syna. Takéto postavenie chce filmová Lara Croft napokon zmeniť. Po troch rokoch bez stáleho partnera je čas poobzerať sa po otcovi pre svojho triapolročného osvojeného syna Maddoxa, hovorí Angelina.

Herečka, ktorá v ankete časopisu FHM dostala 15 miliónov hlasov ako najsexi žena šoubiznisu, bola pod čepcom už dvakrát. Sotva tri roky, od konca marca 1996 do začiatku februára 1999, trval jej zväzok s Johnom Leem Millerom, o necelý mesiac dlhšie vydržala s Billym Bobom Thorntonom, s ktorým sa rozviedla koncom mája 2003. Teraz vraj hľadá muža, ktorý by bol tým najlepším otcom na svete.

"Som nevyliečiteľne romantická a chcela by som žiť v dlhotrvajúcom manželstve," zdôverila sa Angelina ženskému časopisu Grazia. Jedným dychom však dodáva, že najdôležitejším mužom v jej živote stále ostáva adoptívny syn Maddox. Kandidát na manžela najsexi ženy na svete musí s ňou mať rovnaké "záujmy a hodnoty" a podporovať "rovnaké veci", upresňuje herečka. O tom, či by sa ním mohol stať čerstvo rozvedený Brad Pitt, Angelina pomlčala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu