Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Obscénna pop hviezda z Ruska: Rada spieva nahá!

NikitA Zobraziť galériu (8)
NikitA

MOSKVA – Erotika najhrubšieho zrna! Ruská speváčka NikitA vie, ako sa predať. Vo svojich videoklipoch sa predvádza úplne nahá a internetoví fanúšikovia ju za to milujú. Tomu sa povie kariéra založená na „talente“!

Má skvelú postavu a chce, aby to všetci vedeli! NikitA za svoje piesne Grammy asi nedostane, na nedostatok záujmu sa však sťažovať určite nemôže. Z jej videoklipov sa na stránke youtube stal hit. V tom ku piesni Verovki (v slovenskom preklade „Laná“) totiž vystupuje úplne nahá - vyčiernené má len najintímnejšie partie. Odetá ako ju príroda stvorila putuje obchodným centrom a ignoruje zvedavé pohľady či ruky, ktoré sa jej chcú dotknúť.



V ďalšom zase privádza divákov do varu svojimi obscénnymi pohybmi a hrátkami s druhou ženou. Tentokrát je síce oblečená, ale latexová ultra tesná kombinéza jej sedí ako druhá koža a prezrádza každý detail jej postavy. Fanúšikovia obdarených žien si môžu vychutnať záber, v ktorom majú obe dievčiny korzet, ktorému chýba časť na zakrytie pŕs. Hrátky s bičíkom by zase určite uspokojili nejedného masochistu. Mladej speváčke sa odvaha zatiaľ vypláca - veď vďaka nej si ju všimli aj zahraničné médiá. A to je hlavné!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu