Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kráska z Avatara: Mala som sa narodiť ako chlapec!

Zoe Saldana Zobraziť galériu (16)
Zoe Saldana

LOS ANGELES – Mimozemská nádhera! Tak si zapamätali herečku Zoe Saldana (31) diváci filmového hitu Avatar. Čokoládová krásavica s exotickými koreňmi nie je vo šoubiznise nijakým nováčikom. Svojim sexepílom si získava priazeň mužov už desať rokov!

Jej kariéra má len jeden smer – nahor! Vo filmovom biznise Zoe pohybuje už nejaký ten rôčik. Stihla si strihnúť niekoľko úloh v seriáloch, ale aj vo filmových hitoch ako Piráti z Karibiku: Kliatba čiernej perly. Prelom v jej kariére však prišiel práve s účinkovaním v diele režiséra Jamesa Camerona - Avatar. Postava mimozemšťanky Neytiri pritom dala Zoe poriadne zabrať a prezradila, že išlo o jej doteraz najťažšiu úlohu: „Postava Neytiri bola pre mňa najväčšou výzvou celej mojej kariéry – po fyzickej, mentálnej aj duchovnej stránke.“ Jedna z najzaujímavejších scén sa pritom na filmové plátna vôbec nedostala. Erotické zábery James Cameron vystrihol, aby bol film prístupný divákom od 13 rokov. Zároveň tak fanúšikom Zoe pridal jeden dôvod prečo si kúpiť DVD verziu tohto filmu – v nej si totiž sexi herečka vraj užívať bude.

Kráska z Avatara: Mala
Zobraziť galériu (16)

Za exotický výzor vďačí talentovaná herečka svojim rodičom – portorickej matke a dominikánskemu otcovi. Život v New Yorku ju naučil ísť si za tým, čo chce. Sama o sebe dokonca tvrdí, že sa mala narodiť ako chlapec – páči sa jej totiž mužské obliekanie: „Mužské oblečenie vo mne vzbudzuje pocit moci, takže často nosím mužské obleky...Niekedy si myslím, že som sa mala narodiť ako chlapec!“ Nuž, milióny mužov by s týmto tvrdením určite nesúhlasili!

Kráska z Avatara: Mala
Zobraziť galériu (16)


Viac informácii o filme Avatar nájdete tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu