Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Belohorcovej sexuálne chúťky: Takto to mám rada!

Zuzana Belohorcová - prvá slovenská učiteľka sexu Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová - prvá slovenská učiteľka sexu

PRAHA – Sex nie je tabu! S prvou moderátorkou erotickej relácie Peřičko - Zuzanou Belohorcovou (33) je možné diskutovať o čomkoľvek. Nedávno dokonca poodhalila šteklivé informácie zo svojho súkromia. Prezradila, akým posteľným praktikám holduje!

V priebehu tohto týždňa bola Zuzana hosťom internetového portálu českého denníka Aha!. V rámci on line rozhovoru sa nevyhla ani odpovediam na pikantnejšie otázky. „Romantika aj tvrdý sex,“ reagovala plavovláska diplomaticky, keď jej zvedavý čitateľ dal možnosť výberu jednej z týchto dvoch alternatív.

Moderátorku sme následne oslovili a zisťovali detaily. „Myslím si, že v tom sme všetci rovnakí. Niekedy má človek chuť na romantiku a inokedy na dobrý sex," vysvetlila Zuzana.

Viac pikantností zo svojej spálne už však sexi plavovláska odmietla prezradiť. „Nemám problém rozprávať o sexe ako takom. Ale intímne veci, ktoré sa týkajú môjho súkromia, si nechám radšej pre seba,“ dodala. 

Aj v otázke prípadného  moderovania nejakej ďalšej erotickej relácie má už budúca mamička jasno. „Peříčku som dala všetko, čo som mohla dať,“ povedala a nezabudla poznamenať, že to pre ňu bola príjemná skúsenosť, vďaka ktorej má na čo spomínať. Ďalšiu takúto ponuku by však odmietla. 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu