Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tehotná Belohorcová: Som strašne nemotorná!

Zuzana Belohorcová. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová.

BRATISLAVA – Pôrod sa blíži! Zuzana Belohorcová (33) je už v deviatom mesiaci tehotenstva. Hoci sa už cíti s veľkým bruškom nemotorne, stále pracuje a dokonca si trúfa stihnúť ešte do pôrodu nafotiť sľúbené akty.

Zuzana Belohorcová by už mala zvoľniť. „Pani doktorka mi kázala oddychovať a ležať,“ prezradila nám ešte v decembri bývalá učiteľka sexu. Zisťovali sme, či tehotná moderátorka toto odporučenie dodržiava. „Rešpektujem to, ležím,“ tvrdila nám.

Úplne tak to však nie je. Zuzana ešte aj teraz vyrába reportáže do svojej relácie, ktorú vysiela televízia Prima. „Stále nakrúcam. Ale v tomto poslednom mesiaci je človek taký nemotorný,“ povedala nám Zuzana.

Termín pôrodu má stanovený na začiatok februára. A hoci nám ešte pred sviatkami blondínka rozprávala o aktoch s bruškom, vyzerá to tak, zrejme z toho nič nebude. „Nemala som čas sa tomu venovať,“ povedala nám teraz. Ako sme sa však dozvedeli, myšlienku na odhalené fotografie nezavrhla. Veľa času na zrealizovanie tohto nápadu ale už nemá. Pôrod totiž môže prísť každú chvíľu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu