Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná Belohorcová a Bevelagua na divokom žúre: Volali na nich políciu!

Takto to vyzeralo na divokom žúre. Zobraziť galériu (4)
Takto to vyzeralo na divokom žúre.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Neviazaná zábava! Bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová (33) si cez víkend vyhodila z kopýtka. Na párty obchytkávala polonahé telo exmoderátora Václava Bevelaguu (29). Jej milenec Vlasta Hájek (33) sa však nenechal zahanbiť. Zhodil tričko aj on! Výsledok spoločného žúrovania? Zásah polície!

Párty sa konala po skončení módnej šou istej značky oblečenia, ktorej sú práve Belohorcová a Hájek tvárami. Miestom žúrovania sa stal podnik v Uherskom Hradišti, ktorý patrí blízkemu priateľovi Zuzaninho milenca. A keďže boli zaľúbenci na takpovediac „domácej pôde“, rozbalili to vo veľkom štýle. Zuzana napríklad neodolala obnaženému telu Václava Bevelaguu, ktorý sa na prehliadke objavil v roli modela, a obchytkávala jeho svaly. Sexi plavovláska však nebola jediná, ktorej učaroval. Prítomné dievčatá mu dokonca ponúkali sex.

„Zabávala som sa výborne. No nezdržala som sa dlho. Odišla som okolo pol dvanástej. Mne aj bábätku prekážalo hlučné prostredie a dym z cigariet,“ povedala nám o víkendovom žúrovaní Zuzana. Ako sme sa však dozvedeli, párty pokračovala bez nej do skorých ranných hodín. „Zabávali sa až do nejakej šiestej hodiny,“ prezradila nám Belohorcová.

Na aktérov žúru dokonca ľudia zavolali mestských policajtov. „To, že prišli muži zákona, som sa dozvedela až ráno. Vlasto mi povedal, že sa zastavili až štyrikrát. Upozorňovali na rušenie nočného pokoja. Nakoniec dostali pokutu tisíc českých korún,“ dozvedáme sa od Zuzany. Na úhradu sa zložili všetci prítomní v podniku. „Vyzbierali asi dvetisíc korún a dali im to všetko. Už sa potom neukázali,“ uzavrela s úsmevom Belohorcová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu